OVER ONS

Op Vastelastenadvies.nl kunnen consumenten de tarieven en voorwaarden van energie, internet, televisie en telefoon abonnementen van providers in Nederland vergelijken. We bieden uitgebreide informatie over energie, internet, digitale televisie en telefonie. We zijn in staat om een objectieve en eerlijke vergelijking op te stellen, waarbij je als bezoeker een keuze kunt maken uit de verschillende alternatieven.

Onafhankelijk

Op Vastelastenadvies.nl kunnen consumenten een onafhankelijke vergelijking maken tussen de verschillende energie, internet, televisie en telefoon providers. Wij tonen een overzicht met producten op basis van postcodegegevens gesorteerd op prijs. Hierbij geven wij geen voorrang aan bepaalde aanbieders, zodat wij op een volledig objectieve manier een vergelijking kunnen aanbieden. Wij zijn niet verbonden aan een extern belanghebbende partij met een zeggenschap over de informatie op Vastelastenadvies.nl.

Waar halen wij onze inkomsten vandaan?

We ontvangen een vergoeding van een tussenpartij die de bestellingen afhandelen zonder extra kosten voor de consument. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alle informatie duidelijk en actueel wordt gepresenteerd. Om een internetabonnement af te sluiten doorloopt u het bestelproces op onze website. U gaat een contract aan met de desbetreffende provider waar de daadwerkelijke aankoop wordt ondergebracht.

Waar staan wij voor?

Op Vastelastenadvies.nl staan we voor een betrouwbare vergelijking, die duidelijkheid biedt in het overweldigende aanbod van internetproviders. Het aantal providers is de laatste jaren flink toegenomen, waardoor de spreekwoordelijke bomen regelmatig moeilijk te zien zijn door het bos. We hebben geen intentie om bepaalde producten meer onder de aandacht te brengen dan anderen en proberen ons dan ook zo onafhankelijk mogelijk op te stellen. U heeft als bezoeker de mogelijkheid om een vergelijking van internetabonnementen uit te voeren, waarbij wij duidelijkheid proberen te scheppen om alle prijzen, aanbiedingen en voorwaarden zo goed mogelijk inzichtelijk te maken.